Κλείσιμο

Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
Αφαίρεση από το καλάθι
Κωδικός: {{ item.code }}
{{ key }}: {{ value }}
{{item.total_discounted_price}} {{item.total_price}}
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Λογότυπο ΕΣΠΑ
Τηλεφωνικές παραγγελίες +30 22510 29840
Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 39€
Ασφαλείς Συναλλαγές

Στρατής Αλ. Μολίνος

Ο Στρατής Αλ. Μολίνος γεννήθηκε το 1940 στη Μυτιλήνη όπου και τελείωσε το Γυμνάσιο. Σπούδασε χημικός στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και κατόπιν Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Ελβετία. Εργάσθηκε σε Αμερικανική πολυεθνική εταιρία επί τριάντα πέντε χρόνια σε διάφορες διευθυντικές βαθμίδες ως την ανώτατη του Γενικού Διευθυντή. Είναι παντρεμένος, έχει  τρία παιδιά και οκτώ εγγόνια.

Επί πολλά χρόνια διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της «Λεσβιακής Παροικίας» Αθηνών. Παράλληλα ασχολείται με την συγγραφή. Συγκεκριμένα  με την έρευνα και ανάλυση της γεωγραφικής ιστορίας του νησιού του, όπως παλιοί χάρτες, παλιά τοπωνύμια, κάστρα, κοκ. 

Έχει ασχοληθεί και γράψει για τον Αλ. Παπαδιαμάντη και το έργο του και τη σύντομη συνεργασία του με λεσβιακούς λογίους. Επίσης με έμφαση μελετά και καταγράφει την ελληνική  και  λεσβιακή λαογραφία σε όλες τις εκφάνσεις της.

Μέχρι τώρα έχει παραδώσει στο αναγνωστικό κοινό 24 βιβλία με θέματα βασισμένα στις πιο πάνω επιδόσεις καθώς και σεβαστό αριθμό μελετών πάνω σε ποικίλα ιστορικά,  κοινωνικά ή άλλα θέματα κυρίως λεσβιακού περιεχομένου. Αρθρογραφεί τακτικά σε περιοδικά και εφημερίδες.

 

Σχετικά προϊόντα